Proiect "Apartament Redesign"

Acest proiect, denumit "Apartament Redesign" a fost creat de Galeriile Noblesse cu sprijinul Studio Insign. Apartamentul detine 3 camere, de numai 60 de mp, intr-un bloc vechi si a presupus recompartimentarea zonei de living si bucatarie, fiind creat un spatiu open-space. Cele doua spatii sunt delimitate de o insula, iar scaunele din zona insulei si cele din zona de dining sunt facute din lemn de teak, capitonate cu piele si fac parte din aceeasi colectie. Pe unul dintre peretii din living a fost pus un tapet pictat, care confera incaperii un aer foarte chic, intreg apartamentul fiind decorat intr-un stil feminin.

Dormitorul este o alta camera care atrage atentia prin elementele de mobilier existente: patul este rotund, iar cele doua tablouri de pe perete sunt, din nou, o marca a feminitatii.  De asemenea, spatiul din camera de oaspeti a fost optimizat la maximum prin crearea unui dressing cu un spatiu special pentru a putea fi incorporat un televizor. Culorile folosite in amenajare sunt calde, iar intreaga casa respira un aer primitor. Principala provocare a constat in regandirea si optimizarea spatiului. Mai mult, o serie de elemente existente in apartament au fost pastrate si in noua amenajare. Este vorba de peretele din piatra naturala din living si de racordurile din baie. Tinand cont de aceste elemente a fost regandita intreaga amenajare.

Proiect
Proiect
Proiect
Proiect
Proiect
Proiect
Proiect
Proiect
Proiect
Proiect
Proiect
Proiect
Proiect
Proiect
Proiect
Proiect
Proiect
Proiect
Proiect
Proiect
Proiect
Proiect
Proiect