Proiecte

 1 2 > 
 • Galeriile Noblesse prezinta Studio Insign


  Galeriile Noblesse prezinta Studio Insign

  Galeriile Noblesse pun la dispozitia clientilor sai servicii specializate in design interior, realizarea de proiecte si randari la cele mai inalte competente prin studioul de design STUDIO INSIGN ( Interiors Signed by Famous Designers ). Reunind designeri talentati  romani,cu referinte remarcabile atat in tara cat si in afara, studioul Insign este specializat in realizarea de proiecte din cele mai diversificate: atat pe stil modern,minimalist cat si clasic. 
  Indiferent de provocarea lansata, fie ca este vorba de apartamente,case,hoteluri,restaurante,cafenele, cluburi,spatii publice,propunerile oferite sunt dintre cele mai inedite si valoroase.
  In plus  studioul Insign se bucura de parteneriate  cu  branduri de producatori si studiouri de prestigiu din Italia  si Spania, astfel incat proiectele realizate sunt la cele mai inalte standarde.


  detalii...
 • Apartament de lux Kiseleff


  Apartament de lux Kiseleff

  Designerii biroului de design interior, Studio Insign, au amenajat un apartament de lux situat pe bulevardul Kiseleff cu produse din portofoliul Galeriilor Noblesse. Acest apartament este decorat in stil minimalist cu mobila de design care poarta semnatura unora dintre cei mai renumiti designeri de produs de talie internationala.  Tot de la Galeriile Noblesse au fost achizitionate corpurile de iluminat, tapetul si covoarele. Designerii de la Studio Insign au realiyat proiectul 3D de design interior pentru birou si pentru living si pentru fiecare dintre camere  a fost creat un concept aparte. 

  Spatiile,desi sunt în stil minimalist, cunoscut pentru ideea de austeritate imprimata de lipsa accesoriilor considerate inutile, sunt primitoare pentru ca designerii de la Studio Insign au utilizat din punct de vedere cromatic doar nuante calde, iar piesele de mobilier sunt impresionante si foarte comode.  Chiar daca stilul minimalist presupune simplitate, designerii  l-au  adaptat unui stil de viata contemporan unde confortul, esteticul si functionalul trebuie sa se completeze.

   

   


  detalii...
 • Apartament in stil ecletic


  Apartament in stil ecletic

  Designerii de la biroul de design interior, Studio Insign, au realizat amenajarea interioara pentru o casa in stil eclectic în Constanta, într-un bloc nou ridicat la malul marii. S-a dovedit a fi cel mai indicat stil pentru aceasta casa spaatioasa, fiind în perfecta concordanta cu personalitatea proprietarilor. Toate produsele de mobilier, accesoriile, perdelele si decoratiunile au fost  achizitionate din vastul portofoliu al Galeriilor Noblesse, fiind de o înalta calitate. 

  Designerii de la Studio Insign au realizat proiectul 3D pentru living, dining, dormitor matrimonial si dormitor de oaspeti si au mizat pe mixurile interesante dintre piese de mobilier vechi cu cele noi, de design, dar si pe combinatiile de tonuri reci cu cele calde. Este o amenajare eleganta, în tendintele impuse de catre designul interior international.  Toate încaperile sunt realizate dupa acelasi principiu care alterneaza clasicul si modernul, însa fiecare dintre acestea se distinge prin originalitate.

   


  detalii...
 • Proiect Apartament Passion


  Proiect Apartament Passion

  Amenajarea acestui apartament a presupus identificarea unui stil care sa o defineasca si sa o reprezinte pe proprietara.  Tocmai de aceea pentru baie si bucatarie s-a recurs la elemente provensale,  la dormitor s-au preferat influentele exotice, însa pentru a se pastra o unitate între spatii toate încaperile au un aer romantic.  

  În proiectul 3D pentru bucatarie si în cel pentru baie s-au utilizat tonuri calde, pastelate, piatra naturala si gresie cu aspect de piatra. Pentru a conferi si mai mult un aer provensal si romantic, în baie au fost utilizate motive florale atât la corpurile de iluminat cât si la elementele decorative. Un alt motiv pentru care designerii de la Studio Insign au recurs la acest artificiu vizual a fost necesitatea de a conferi mai multa culoare amenajarii.

  Dormitorul matrimonial este una dintre încaperile importante ale amenajarii. Proprietara si-a dorit un spatiu relaxant,  cu influente exotice. Tocmai de aceea designerii de la Studio Insign au ales piese de mobilier si accesorii care aduc aminte de lumea îndepartata a Orientului Mijlociu. 

  Astfel, a fost creat un univers mirific care induce cu usurinta starea de relaxare si visare.  Toate piesele de mobilier, accesorii si finisaje au fost achizitionate de la Galeriile Noblesse, aceasta fiind garantia calitatii si stilului amenajarii.

   

   


  detalii...
 • Proiect Sala de evenimente - Eden


  Proiect Sala de evenimente - Eden

   

  Sala de evenimente Eden reprezinta visul indeplinit al unui cuplu de tineri intreprinzatori, dar in acelasi timp si o provocare pentru designerii studioului de design interior Studio Insign.  Proprietarii acestei sali de evenimente isi doreau ca spatiul pe care il detin sa se distinga de celelalte cu acelasi profil, dar nu stiau exact cum se poate face acest lucru. Singurul indiciu pe care designerii Studio Insign l-au avut a fost ca sentimentul pe care trebuie sa il aiba o persoana care paseste in aceasta sala sa fie ca pluteste de fericire. 

  Designerii au reusit sa le descopere cele mai profunde sentimente si doleante, reusind sa dea o forma viselor proprietarilor. Tinand cont de faptul ca spatiul se afla la ultimul etaj al unei cladiri de birouri, un loc destul de impersonal, specialistii Studio Insign si Galeriile Noblesse au decis sa-l transforme radical, conferindu-i un aer de poveste.  In proiectul 3D de amenajare a salii de evenimente au plecat de la tema Olimpului, al spatiului destinat zeilor, un loc unde cu adevarat poti pluti de fericire. S-a mizat pe nuante placute de bleu, alb, gri si mov intens, pe pereti si in tavan au fost amplasate fresce iar pe ringul de dans a fost turnata o rasina epoxidica. 

  Acestea sunt doar cateva dintre elementele care au transformat sala de evenimente intr-un spatiu mirific.  Specialistii in design interior de la Studio Insign au creat si proiectul 3D pentru baia salii. S-a urmat aceeasi tema, optandu-se pentru elemenete clasice, astfel incat intre cele doua spatii sa existe o legatura la nivel stilistic.


  detalii...
 • Apartament complex rezidential- Ibiza Sol


  Apartament complex rezidential- Ibiza Sol

   

  Galeriile Noblesse si complexul rezidential Ibiza Sol Residence au dezvoltat un parteneriat care are ca scop principal facilitarea accesului proprietarilor de apartamente la servicii de design specializate si la produse de mobilier, accesorii, perdele, tapet sau placari de cea mai inalta calitate. De asemenea, in cadrul acestui parteneriat cei care achizitioneaza un apartament de 3 sau patru camere primesc un voucher in valoare de 9000 de euro pentru a achizitiona produse de la Galeriile Noblesse.  Reprezentantii Ibiza Sol Residence au ales Galeriile Noblesse pentru a amenaja un apartament de patru camere care curpinde living, doua dormitoare pentru copii si unul matrimonial. 

  Culorile sunt importante in amenajarile interioare si tocmai de aceea designerii de la propriul birou de design interior-Studio Insign- au mixat tonurile calde pentru a obtine un ambient placut. Livingul si diningul cuprin o combinatie de rosu, alb, negru si gri, perfecte pentru o zona de zi. In toate camerele au fost puse piese de mobilier multifunctionale, cu numeroase spatii de depozitare ascunse, dar foarte utile. 


  detalii...
 • Casa in stil clasic in Cotroceni


  Casa in stil clasic in Cotroceni

  Galeriile Noblesse, leader in amenajarile interioare de lux, au furnizat mobilier si accesorii pentru o casa in stil clasic situata in cartierul bucurestean Cotroceni. Proprietarii si-au dorit un interior care sa le reflecte personalitatea, un interior cu stil, foarte elegant. Au preferat piese de mobilier grele, cu ornamente sculptate manual, suflate cu foi?? de aur ?i cu tapi?erii de cea mai buna calitate. Fiecare dintre acestea au fost alese cu mare grija astfel incat ambientul general sa fie unul care sa emane rafinament.  

  Mobilierul de la Galeriile Noblesse a fost amplasat în  living, dining, bucatarie, dormitorul matrimonial, cel al copiilor si biroul proprietarului si cel al celor doua feti?e ale familiei. A fost pastrat? aceeasi linie clasica in toate incaperile, insa in fiecare se observa o nota de originalitate.  Dar frumusetea si eleganta interiorului a fost obtinuta si cu ajutorul gamei cromatice utilizata, care cuprinde tonuri de grena, verde, auriu. Fiecare dintre spatiile amenajate si organizate de echipa Galeriile Noblesse se remarca prin buna compartimentare si prin combinarea bine gandita a tuturor pieselor. 


  detalii...
 • Casa cu un farmec clasic in Cotroceni


  Casa cu un farmec clasic in Cotroceni

  Galeriile Noblesse, recunoscute pentru produsele de o inalta calitate pe care le comercializeaza, au livrat mobilierul, perdelele, tapetul si accesoriile pentru amenajarea unei case in stil clasic din Corbeanca. Proiectul 3D pentru living si dormitor matrimonial a fost realizat de catre specialistii de la biroul de design interior-Studio Insign.  Designerii au delimitat zona de bucatarie si dining de cea de living cu ajutorul unei piese de mobilier care are rol multifunctional, fiind prevazut cu diferite spatii de depozitare. 

  Piesele de mobilier alese pentru cele doua noi zone formate fac parte din portofoliul vast de mobilier clasic al Galeriilor Noblesse. Daca bucataria cu dining-ul sunt amenajate in tonuri de crem si bej, zona de living iese din aceste tipare si se remarca prin tusele puternice de turcoaz.

  Dormitorul matrimonial este incaperea unde designerii Studio Insign si echipa Galeriile Noblesse au mizat foarte mult pe combinatia cromatica de roz prafuit cu auriu si crem, realizand un interior romantic, elegant si foarte intim. 


  detalii...
 • Amenajare moderna apartament Vitan


  Amenajare moderna apartament Vitan

  Designerii de la biroul de design interior Studio Insign au realizat conceptul de amenajare a unui apartament situat in zona Vitan. Proprietarii si-au dorit un interior modern, iar specialistii de la Studio Insign , plecand de la stilul de viata activ al celor doi tineri, au ales piese de design de la Galeriile Noblesse. Scaunele Bohemia semnate de Patricia Urquiola, corpurile de iluminat care fac parte din colectia Design sunt doar cateva dintre piesele de exceptie folosite in aceasta amenajare interioara. Tot mobilierul si accesoriile au fost achizitionate de la Galeriile Noblesse, aceasta fiind principala garantie a calitatii produselor.

  Designerii Studio Insign au realizat proiectul 3D pentru living si birou, aducand accente de culoare pentru a personaliza corespunzator fiecare zona. Toate element ele alese in aceasta amenajare se completeaza reciproc si contribuie la formarea unui tot unitar, resprezentativ pentru proprietari


  detalii...
 • Amenajare sediu de firma- Urgent Curier


  Amenajare sediu de firma- Urgent Curier

  Ambientul intr-o firma este important pentru toti membrii sai, acesta avand un rol important in ceea ce priveste productivitatea si starea de spirit al personalului. Stiind acest lucru, designerii de la Studio Insign au realizat proiectul 3D pentru firma Urgent Curier, amenajand receptia, sala de sedinte si birourile manageriale.  Pentru ca proprietarilor le-a placut foarte mult proiect, amenajarea propriu-zisa a durat cateva luni, timp in care echipele Studio Insign si Galeriile Noblesse- de la care au fost achizitionate piesele de mobilier, perdelele, corpurile de iluminat si accesoriile- au lucrat intens.

  Sediul Urgent Curier este impresionant inca de la intrare. In receptie au fost amenajate zone de asteptare cu piese de mobilier moderne, printre care se numara canapeaua Victoria & Albert, design Ron Albert si scaunele Na Nook create de Philippe Bestenheider, iar zona destinata receptionerilor este semnalizata printr-o sigla mare, luminata, care se profileaza pe un perete fals care acopera in realitate 2 stalpi. Pentru peretii de la casa scarii a fost utilizat un fototapet desenat manual care reproduce diferite elemente  reprezentative din activitatea firmei : curierul care transporta plicul, care manipuleaza un colet, un camion de transportat coletaria, etc. Birourile manageriale sunt usor atipice prin faptul ca o singura incapere vasta gazduieste zonele de lucru ale celor doi manageri.  Spre deosebire de receptie care este amenajata modern, biroul este clasic, elegant, ideal pentru activitatile zilnice si intalnirile de afaceri.

  Amenajarea de design interior realizata de Studio Insign si Galeriile Noblesse a sediului Urgent Curier a fost nominalizata in competitia finala a concursului international International Design  and Architecture Awards 2013 care se va incheia in luna septembrie, la Londra.

   

   


  detalii...
 • Proiect receptie Centrului Est European de Cercetare Aplicativa Integrata


  Proiect receptie Centrului Est European de Cercetare Aplicativa Integrata

  Sediul Centrului Est European de Cercetare Aplicativa Integrata este o cladire impozanta a carei receptie uimeste inca de la inceput prin impactul puternic, plin de semnificatie si design pe care proiectul conceput de studioul Insign a reusit sa-l transmita.
  Practic,acesta este dincolo de un proiect de design,un proiect in care simbolurile si elementele folosite transmit un mesaj puternic despre Om si Ecosistemul in care traieste,istoria evolutiei si progresului,stiintei si inventivitatii.
  Proiectul este valoros si a reusit sa fie ales datorita semnificatiei pe care o transmite,dincolo de valentele designului minimalist propus, reprezentand cu adevarat emblema sediului unui Centru European de Cercetare. Amenajarea este realizata cu mobilier si accesorii de la Galeriile Noblesse.


  detalii...
 • Proiect "Casa Chic"


  Proiect

  Proiectul se defineste prin eleganta si rafinament. Spatiile largi sunt concepute dupa un stil clasic de lux. Chiar si dormitoarele adolescentilor, desi sunt moderne poarta amprente clasice evidente.

  Designerii din cadrul Studio Insign reusesc sa renoveze casa transformand-o intr-un camin calduros si luxos cu ajutorul produselor de la Galeriile Noblesse.


  detalii...
 • Proiect "Apartament Redesign"


  Proiect

  Acest proiect, denumit "Apartament Redesign" a fost creat de Galeriile Noblesse cu sprijinul Studio Insign. Apartamentul detine 3 camere, de numai 60 de mp, intr-un bloc vechi si a presupus recompartimentarea zonei de living si bucatarie, fiind creat un spatiu open-space. Cele doua spatii sunt delimitate de o insula, iar scaunele din zona insulei si cele din zona de dining sunt facute din lemn de teak, capitonate cu piele si fac parte din aceeasi colectie. Pe unul dintre peretii din living a fost pus un tapet pictat, care confera incaperii un aer foarte chic, intreg apartamentul fiind decorat intr-un stil feminin.

  Dormitorul este o alta camera care atrage atentia prin elementele de mobilier existente: patul este rotund, iar cele doua tablouri de pe perete sunt, din nou, o marca a feminitatii.  De asemenea, spatiul din camera de oaspeti a fost optimizat la maximum prin crearea unui dressing cu un spatiu special pentru a putea fi incorporat un televizor. Culorile folosite in amenajare sunt calde, iar intreaga casa respira un aer primitor. Principala provocare a constat in regandirea si optimizarea spatiului. Mai mult, o serie de elemente existente in apartament au fost pastrate si in noua amenajare. Este vorba de peretele din piatra naturala din living si de racordurile din baie. Tinand cont de aceste elemente a fost regandita intreaga amenajare.


  detalii...
 • Proiect casa Resedinta Ambasada


  Proiect casa Resedinta Ambasada

  Acest proiect presupune, pe langa design interior, o incursiune in universul cultural al tarii pe care o reprezinta, intelegerea unui anumit stil de viata si a unor cutume, astfel incat rezultatul este unul complex.
  Reamenajarea acestei vile importante a avut la baza un proiect de arhitectura complex care a insemnat recompartimentarea unor spatii, extindere si regandirea spatiilor astfel incat sa fie redat confortul, dar si traditia tarii de care apartine. 
  Amenajarea s-a facut cu produse din portofoliul Galeriilor Noblesse atat pentru mobilier, corpuri de iluminat, decoratiuni, cat si pentru finisaje.


  detalii...
 • Proiect casa Art Eclectic


  Proiect casa Art Eclectic

  Echipa Studio Design a amenajat aceasta casa cu multa imaginatie si originalitate. Imbinarea de elemente moderne, vintage, clasice a dus la realizarea unui interior unic.

  Este un spatiu cu tendinte futuriste, dar care, in acelasi timp,  emana un iz antichizat dat de texturi si forme inspirate din trecut, insa imbracate intr-o forma noua, extrem de eleganta si somptuoasa.

  Este locul unde luxul se intalneste cu functionalul, unde piesele de mobilier si accesoriile sunt extrem de rafinat lucrate, dar adaptate secolului in care traim.

  Dormitorul din aceasta amenajare a fost selectat pentru a intra in finala competitiei internationale Design Awards and Architecture 2012, organizat de The Design Society si revista britanica "Design et al", la categoria "Dormitoare de lux".   detalii...
 • Casa Napoleone


  Casa Napoleone

  Aceasta locuinta amenajata de designerii Studio Insign se remarca prin eleganta pieselor de mobilier în stil clasic. Mobilierul face parte din colectia Napoleone de la Galeriile Noblesse, iar întreaga amenajare emana un aer nobil, caracteristic stilului clasic. Fiecare detaliu al amenajarii a fost îndelung gândit si studiat de catre specialistii nostri pentru ca efectul final sa fie unul spectaculos. Pentru pereti s-au folosit ancadramente si matase deschisa la culoare, o combinatie extrem de rafinata, care potenteaza spatiul. Mai mult, texturile utilizate în aceasta amenajare sunt elegante, designerii mizând pe farmecul brocartului si al taftalei brodate. Tesaturi fine si vaporoase au fost utilizate pentru ferestre, fiind în perfecta concordanta cu piesele de mobilier. Colectia Napoleone se remarca prin lucratura aparte a lemnului, realizata manual si prin modelele clasice care aduc aminte de interioarele secolelor de mult apuse. Detaliile executate cu mare precizie de catre specialistii italieni, calitatea superioara a lemnului, adaptarea modelelor pieselor la traiul modern, în ciuda designului clasic sunt doar câteva dintre elemenetele distinctive ale colectiei Napoleone care s-a dovedit a fi alegerea perfecta pentru aceasta locuinta. Designerii Studio Insign au ales vitralii, tablouri si statuete pentru a completa amenajarea si pentru a conferi mai mult farmec interiorului.


  detalii...
 • Proiect Hotel Double Tree by Hilton


  Proiect Hotel Double Tree by Hilton

  Studio Insign ofera pentru hoteluri si retele de hoteluri solutii complete in realizarea de proiecte si implementarea acestora pe plan international.

  Experienta, creativitatea si profesionalismul arhitectilor si designerilor care fac parte din echipa Studio Insign ne recomanda ca partener de incredere. Specialistii din cadrul International Design Society din care face parte ?i Studio Insign, dar ?i membrii concursului International Design Society din Marea Britanie au remarcat conceputl original, unicitatea pieselor, dar ?i sentimentul de initimitate ?i confortul emanat de aceast? amenajare. Tocmai de aceea acest proiect a fost selectat din sute de proiecte interna?ionale pentru a intra în "short-list"-competi?ia final?- a concursului International Design Awards, la categoria "Hoteluri 50-200 de camere".

  Galeriile Noblesse au reprezentant si in acest caz o sursa importanta de inspiratie pentru gama variata de produse si solutii complete in amenajari interioare pe care le ofera .


  detalii...
 • Proiect cafenea Brit Cafe


  Proiect cafenea Brit Cafe

  Designerii Studioului de Design Insign au reusit sa proiecteze intr-un spatiu de 153mp o cafenea in stil Art British   adresata unei clientele selecte. 
  Stilul British are un aspect vizual categoric distinctiv si unic, calduros si sobru in acelasi timp. In aceasta amenajare s-au  folosit elemente specifice precum: peretii imbracati in boiserie finisaj nuc inchis, tapetul textil nobil incadrat in interiorul panourilor de lemn. Tablourile avand ca tema cunoscutele curse de vanatoare spun povestea unor nostalgice vremuri boieresti iar canapelele chesterfield din piele verde si bordeau, parchetul din lemn masiv cu intarsii clasice tip medalioane, oglinzile mari fatetate si corpurile de iluminat tip vitraliu lucrate manual, reusesc sa transmita sentimentul dorit de proprietar.
  Toate aceste elemente alese cu atentie, coordoante si proiectate de echipa de designeri Insign sunt livrate de Galeriile Noblesse, iar proiectul semnat de echipa INSiGN  este unul reusit si admirat din toate punctele de vedere .


  detalii...
 • Proiect apartament " New Look "


  Proiect apartament

  O amenajare in stil clasic reinterpretat ce se preteaza ata pentru o casa cat si pentru un apartament.

  Beneficiarii acestui apartament au dorit un facelift al locuintei intr-un stil reprezentativ, mereu in trend si niciodata demodat.


  detalii...
 • Proiect apartament " Living for living "


  Proiect apartament

  In acest proiect realizat de Studio Insign, nuantele de mov au fost punctul de plecare. Acestea se regasesc in textile si accesorii.

  Frumusetea acestei culori este evidentiata si mai mult in contrast cu nuante de verde si bejuri.

  Un stil modern care curge fluid din zona de living spre dining, creeand un tot unitar.

  Mobilierul si accesoriile sunt din portofoliul Galeriilor Noblesse.


  detalii...
 1 2 >